'Victor Osimhen'de pürüz yok'

KuNTePeR

Moderatör
Moderatör
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Tivibu Spor'da açıklamalarda bulundu. İşte Okan Buruk'un öne çıkan sözleri; Hedef 26 diyoruz, hızlıca! Geçen sene 25 demişiz, bu sene de hedef 26. Hedefimizi, ne istediğimizi belirtelim. Heyecanlandım, motive oldum. Birçok taraftarımız bizi bekliyor, bizim ağzımızdan bir şey duymayı bekliyor. Bizden bir şeyler duymak isteyen çok fazla taraftarımız var. Leroy sane müjdesi Ben teknik adam olarak, iş biraz daha zor, ben hemen bitirmiyorum, kutlamalar, transferler, röportajlar oluyor. Oyuncular için hemen tatile çıktıkları için mutlular. Uzun tatil yaptılar, hepsi dinlendi. Hepsi 'özleyerek geldik' diyorlar. En son dün Leroy Sane geldiğinde ona dedim, 'Tatilden dönüş zor oldu mu' dedi, 'Buraya gelmeyi çok istiyordum, çok mutluyum' dedi. Yeni bir kulüp, yeni bir sayfa... İnşallah taraftarla onu buluşturacağız. Müjdemizi verelim. Leroy Sane'yi maçın bir bölümünde kullanmaya çalışacağız. Sane'yi görmek için de önemli. Yeni bir transferi görmek için stada bekliyoruz. Osimhen'de pürüz yok Osimhen transferinde bir pürüz gözükmüyor. Anlaşmalar yapılıyor, devam ediyor. Osimhen'in kalacağına çok inandım. Burada hiç görmediği kadar bir sevgi görmedi. Onu bırakıp gitmenin kolay olmayacağını düşündüm. Bizim düşüncelerimizi de boşa çıkarmadı. Transfer süreci devam ediyor. En kısa sürede biteceğini düşünüyoruz. Hakan ve İlkay açıklaması Hakan ve İlkay ile bir görüşmem olmadı. İkisinin de takımları var. Dünyanın en önemli takımlarında oynuyorlar. Çok büyük oyuncular ve karakterler. Sadece oyuncu olarak görmüyorum liderler. Herkes onları kadrosunda görmek ister. Her oyuncunun da bir maliyet olarak sizi ne anlamda zorlayacak, nerelere gelecek, ne yapabileceksiniz, getirebilecek misiniz getiremeyecek misiniz, bütçenizi o bölgede mi harcayacaksınız çok önemli. Bunu net şekilde söylemek gerekiyor. Nelsson ayrılacak Victor Nelsson, geçen sene devre arası kiralık gitti. Bu sene döndü, hazırlık maçlarının ikisinde süre verdik. Menajeri görüşmeler yapıyor. Birinci önceliğimiz satmak. Gelecek teklifler de önemli. Nelsson kesinlikle takımdan ayrılacak. Ederson önemli bir opsiyon Taffarel, Liverpool'dan ayrıldı. Geri dönüşüyle ilgili görüşmemiz olmadı. Ederson ile Taffarel'i eşleştirmiş olabilirler. Ederson, bizim için önemli bir opsiyon. O da bir takımda, o takım onu bırakacak mı önemli. Sadece sizin elinizde olan bir şey değildi. Sane'de iş bizim ve Sane'nin elindeydi. Hızlıca bitirdik.

Geri